Je kunt de wereld niet in je eentje veranderen. Daarom hebben wij de volgende partners:

Infi voor Investeerders

De Tech Check: wilt u weten of het bedrijf waarin u wilt investeren zijn technologie op orde heeft? Infi voert een technische check uit waarbij de volgende zaken kritisch worden bekeken:

 •  Schaalbaarheid: kan de huidige omgeving grote hoeveelheden gebruikers en data aan
 •  Security: is alle data goed beveiligd tegen hackers, DDoS attacks en andere kwaadwillenden
 •  Onderhoudbaarheid: zit de applicatie zo goed in elkaar dat het de basis kan vormen voor doorontwikkeling en groei

Infi voor Ondernemers

Technisch advies: Voel je de behoefte om eens te sparren met een IT-partij over jouw IT-strategie, dan denken wij graag met je mee op basis van onze jarenlange ervaring.

Bouw van jouw MVP: Wil je in korte tijd een proof-of-concept laten bouwen om potentiele investeerders te overtuigen van je product óf ga je voor een minimum viable product (MVP) om snel naar de markt te kunnen; Infi levert een multidisciplinair team waarmee jij je idee kunt realiseren. Voor een vaste prijs in een vaste tijd, de eerste versie van je applicatie en/of App online. Volledige prijszekerheid, zeker weten dat je over twee maanden live bent met je MVP en gedurende deze tijd je eigen multidisciplinaire team en je eigen locatie. Voorwaarde is dat we echt als partners intensief samenwerken met de startup: wij vullen in deze fase de CTO rol in/aan.

Hoe?

Wij kunnen helpen omdat wij

 • kunnen meedenken als een mede-entrepeneur,
 •  een super-agile werkwijze hanteren die perfect past bij snel groeiende ondernemingen (‘Kun je het effect niet meten? Dan doe je het niet en zorg je daar eerst voor’)
 •  een plek hebben gemaakt waar de beste nerds willen werken en zich thuis voelen, want goede nerds zijn behoorlijk zeldzaam.

Inzicht in de waarde van een bedrijf

Het is belangrijk om te kunnen zien wat de waarde van een bedrijf is. Kom je er zelf niet uit, vraag de ondernemer dan om een Equidam rapport te laten maken. Equidam maakt inzichtelijk wat de waarde van het bedrijf is. Het rapport is makkelijk af te lezen vanwege de visuele ondersteuning.

Voor ondernemers

Het runnen van een crowdfunding campagne neemt al behoorlijk wat van je tijd in beslag. Het laatste waar je je dan druk om wil maken is de complexiteit van het waarderen van je bedrijf. Equidam biedt aan ondernemers via een simpele online tool een professioneel waarderingsrapport. Crowdfunding campagnes die gebruik hebben gemaakt van de Equidam tool en het rapport toevoegden aan de campagne-informatie, konden de doorlooptijd van hun campagne met 33% verminderen. Informeer potentiele investeerders op professionele wijze en vind daarmee sneller financiering voor jouw idee!

 

Info RauwCC

Hier komt informatie over RauwCC

Iedereen is Puur in Staat

Tijden veranderen snel en mensen en organisaties veranderen vaak niet snel genoeg mee. Het gevolg is niet zelden een gevoel van ontheemding, soms zelfs angst voor nieuwe dingen en tijden. Dat zet het functioneren onder druk en dat is natuurlijk niet goed. Puur in Staat helpt u dat probleem te voorkomen. Met coaching die terug gaat naar de kern, coaching die u en uw organisatie terugbrengt tot de kern van waar het echt om gaat. Terug dus naar plezier en verbondenheid, want met het juiste gevoel bereikt u de beste resultaten!

Antwoord van Puur in Staat

 • Wie ben ik, wie wil ik zijn?
 • Hoe ga ik terug naar de kern?
 • Wat zijn mijn mogelijkheden en vaardigheden om dit te bereiken?
 • Hoe ga ik mijn doelen realiseren?

Kracht van Puur in Staat

Als u ook het antwoord zoekt op deze vragen, meld u dan bij Puur in Staat zodat wij samen het juiste traject kunnen bepalen om u op weg te helpen. Als we eenmaal samen de juiste richting bepaald hebben, krijgt u vervolgens van Puur in Staat exact die ondersteuning en handvatten die u nodig heeft om ook in de toekomst op de goede weg te blijven. Uiteindelijk moet u het namelijk zelf vanuit uw eigen kracht doen. Die kracht bepaalt immers het succes van uw organisatie of u als individu!

Daarom Puur in Staat

Puur in Staat gelooft niet in tijdelijke oplossingen en daar maken wij het verschil. Met een structurele  aanpak waarin uw hele team meegaat in het veranderingsproces en waarin iedereen in het team  elkaar nu en in de toekomst kan helpen het behaalde resultaat vast te houden. Het mag namelijk niet gaan om een tijdelijke oplossing; het moet gaan om een permanente verandering in houding en gedrag van individu en team. Dat is wat Puur in Staat realiseert, dat is wat Puur in Staat onderscheidt.

Dit is Puur in Staat

 • Individuele coaching
 • NLP Coaching
 • Groepscoaching
 • Communicatietrainingen
 • Assertiviteitstrainingen
 • NLP trainingen
 • Training verbinding met jezelf

Ook u bent Puur in Staat

Benieuwd hoe wij werken? Maak dan gewoon eens kennis met Puur in Staat dan maken we samen een inventarisatie van uw bedrijf, team of individu. Wat is de visie, wat zijn de doelen en waar stagneert het eventueel. Als we dit samen helder krijgen, ontwikkelt Puur in Staat
een traject geheel op maat voor u, voor nu en de toekomst!

Ik ben Puur in Staat

Ik ben Natalie Nateghi en ik ben Puur in Staat! Ik ben een ervaren trainer/coach die jaren voor een grote organisatie heeft gewerkt. Maar de tijden veranderen snel en deze tijd vroeg mij daarom op en vanuit mijn eigen kracht te gaan werken aan een nieuw avontuur. Een avontuur waarin ik al mijn ervaring en door studie opgedane kennis kan gebruiken om u en uw organisatie professioneel te kunnen ondersteunen. Ik doe dit overigens lang niet altijd alleen, want ook een trainer coach kan wel eens wat hulp gebruiken en dus ben ik aangesloten bij een netwerk van professionals in deze branche die elkaar waar nodig altijd kunnen aanvullen
Puur in Staat CV

 • Bachelor Life Coaching
 • Emotioneel Vaardig Worden 1
 • Emotioneel Vaardig Worden 2
 • Practioner NLP
 • Master NLP
 • Certificatie Trainer NLP

volg ons op